Fatin's up coming Birthday..

Lilypie

Saturday, August 1, 2009

Fatin g jenjalan..

Salam..

Semalam lepas je abis kerja, ummi dan ayah bawa fatin jalan2 ke The Curve Mutiara Damansara. Dah lama ummi tak ke sini, akhir ummi pergi pun masa tengah sarat mengandung kan fatin. Jadi, ini kali pertamanya ummi ke the curve selepas bersalin dan memang ummi dah lama teringin nak bawa fatin berjalan kemari sebab the curve ni tak sesak macam One Utama. Selain dari tu, memang ummi dah rancang dengan ayah nak cari baju raya kat Binwanis.

Sampai je di the Curve, carpark memang dah full, dan memang betul lah sangkaan ummi yang the curve memang penuh dengan orang sebab kebetulan disini ada perlawanan squash. Sampai je depan Binwanis, fatin mula tunjukkan ragamnye, merengek2 dan mengada2 jadi terpaksa lah ummi lupakan dulu hasrat untuk masuk kedai tu, memandangkan kedai tu pun tak ramai orang, ummi takut kalau2 tiba2 fatin menjerit dalam tu, tak ke kes naya namanye.

Bila dah bawa fatin pusing2, baru lah die senyap dan siap senyum meleret lagi bila baring dalam stroller, emm memang saje anak ummi ni tak nak bagi ummi shopping. Ummi cuma sempat beli baju fatin dan seluar kerja ayah je. Baju raya yang ummi plan nak beli tu, terpaksa lah ummi cari hari lain, dan maybe ummi akan pergi sendirian huhuhu... fatin kena tinggal kat rumah ek.

Balik dari the curve, ummi ngan ayah bawa fatin ke pizza hut, memang baik betul mood fatin bila masuk pizza hut. Macam die pulak yang nk makan heheh.. pe pun, memang meleleh air liur si fatin bila tengok ummi jamah makanan2 tu, kesian pulak ummi tengok die. Takpe, nanti bila dah besa ummi bawa makan pizza lagi k.

2 gambar yang ummi ambil masa fatin dah mula nak tunjuk kan aksi ragamnye.. geram ummi di buatnye.

2 comments:

b a r | n e said...

wah fatin dah ada blog ye..bagus2

chugie said...

Untie barine,
ni blog exclusive about fatin k.. x mo mix ngn ummi punye blog, nanti jiwa kacau huhuhu.. thanx ye datang jenguk sini

Related Posts with Thumbnails