Fatin's up coming Birthday..

Lilypie

Tuesday, August 18, 2009

kAsUt fATiN..

Ini antara koleksi kasut fatin.. semua nya pemberian dari orang, masa hari fatin di lahirkan.. murah rezeki anak ummi ni. Ummi bukan tak nak beli kasut untuk awak ye fatin, memang ummi teringin sangat nak beli untuk awak, tapi awak kecik lagi.. rasa macam tak berbaloi kalau beli walaupun hati ummi ni meronta2 nak belikan awak kasut yang cumelz2 je.. lagipun kasut awak yang sedia ada ni pun tak terpakai lagi.. emmm ummi nak beli kasut crocs untuk awak ni.. tapi bukan pakai sekarang ye.. pakai masa awak dah bleh berjalan.. so, tunggu je lah ye.. ummi memang dah niat ni.. tak sabar nak display dalam blog awak ni fatin..

Kasut atas ni untie depi yang kasi.. baik nye lah hati untie ni, baru kerja dah belikan fatin macam2.. time kasih untie..

Kasut atas ni pulak, kawan ayah yang hadiahkan.. cantik nyelah dengan renda2 tu...

yang ni pun kawan ayah gak yang kasi... kawan ummi banyak bagi baju ngan barang mandian je..
ni lah 3 pasang kasut koleksi khas untuk fatin...

4 comments:

Zura said...

x cukup kakilah fatin nk pakai

iman said...

hahahaah....kasut mcm tuekan z, xyah tggu fatin berjalan...time dia 6 bulan ko nak g memana dah lawa dia pakai...

DYLA said...

eh comel2 la kasut fatin....

chugie said...

ra,
kaki memang x leh banyak.. cukup lah sepasang tu je.. kasut kene lah banyak..

iman,
memang pun..skang pun dah de yg bleh pakai..

dyla,
cumelz cam fatin kan untie dyla.. hehehe:D

Related Posts with Thumbnails