Fatin's up coming Birthday..

Lilypie

Friday, August 21, 2009

Dah nak meniarap...

Salam..

Aduhai anakku.. kan main lagi die.. sekarang ni fatin dah mula belajar nak meniarap.. bila kami letakkan di bawah atau di atas tilam die, sure dia akan terus mengiring dan lepas tu meniarap..

Satu peningkatan yang bagus ya fatin.. tapi yang jadi masalahnye, bila die nak meniarap tu, fatin akan menangis macam dia sedang di paksa mengiring dan meniarap.. sedangkan dia sendiri yang nak lakukan semua tu.. geram jugakaku di buatnye..

Penjaga dia pun ada beritahu aku yang fatin dah pandai meniarap sendiri, dan bila meniarap tu, sure dia kan menangis..

Ada sekali tu, sesampai je aku kat umah dari ambil die di rumah penjaga, aku letakkan die di atas tilam, dan aku terus ke bilik untuk letak barang.. rasanya tak sampai 2 minit pun.. tiba2 dengar die menangis.. terus aku berlari pada die.. rupa2nya die dah meniarap sendiri dan agaknye di sebabkan takut dan rasa lemas, die menangis.. memang terkejut gak aku di buatnye.. fatin..fatin..macam2 lah awk ni ye.. buat ummi risau aja lah.. len kali kalau nak meniarap beritahu ummi dulu k..heheeeee.. (mengong dah umminye ni)

Tengok lah tu.. fatin memang suka angkat kaki die tinggi2.. ni langkah die mula2 nak mengiring..

Yang ni die dah mengiring, tapi tak lepas ke tahap meniarap..(terbantut hehehe) dak tecik ni penakut sebenarnye.. sebab tu lah bila die meniarap, sure dia akan nangis cam kene cubit..

4 comments:

iman said...

hehehe...normal lah tue z, dia gayat kot sbb tuelah nangis...

DYLA said...

makin comel la fatin ni suzie... dah debab!

chugie said...

iman,
a'ah..memang die gayat pun n penakut.. nak mengiring menangis, dah meniarap pun menangus gak.

Dyla,
alhamdulillah deyl.. hope timbang utk 4 bulan akan dtg ni berat die naik lebih skit..

Zura said...

peringkat demi peringkat fatin akan pndai...

Related Posts with Thumbnails