Fatin's up coming Birthday..

Lilypie

Tuesday, August 11, 2009

Fatin dah 3 bulan..

oh fatin... selamat mencapai umur 3 bulan ye sayang.. sekarang awak dah besya sykit.. so mesti akan ada banyak bende yang awak akan belajar lagi.. lepas tu akan ada banyak ragam yang awak akan buat.. tapi tak pe.. ummi akan bersabar.. bersabar untuk tunggu awak besar.. bersabar untuk tengok awak merangkak, berjalan, bercakap dan macam2 lagi.

Pesan ummi,
Jangan nakal2... Jangan Kuat Meragam.. Jangan Kuat angin satu badan.. Jangan cepat marah..
Mesti selalu senyum.. Mesti selalu ketawa.. Mesti kuat minum susu.. Mesti sihat selalu..
Jadi anak yg baik ye..

Pada tuhan,
Ummi minta di beri penuh kesabaran dalam melayan kerenah anak ummi ni, ummi minta kesihatan yang baik dan bagus untuk membesarkan awak.. ummi juga tak akan putus-putus berdoa untuk diri ummi, awak, ayah, dan seluruh keluarga kita..

Last sekali, ummi nak bagi tahu yang ummi caaaaaaaaaaayang kat awak..mmmuuuahhhh


Gambar ni ummi ambil ngam2 masa umur awk 3 bulan (11/8/2009).. nampak berisi dan semngat betul awk dlm gambar ni.. ummi syukeeeeeeeeeeeee sangat tengok..

Ni gambar muka awak masa nak menangis.. tak abis2 lah awk ni.. nak besya ye..
haaa.. ni gambar awak tengah mood baik.. cam ni kan bagus.. senyum jee.. baru ummi syuke nak tengok..


ni pun sama.. bila ummi agah, awk senyum2.. macam ni lah baru bagus. Nampak ceria je muka tu.


Muka awak masa ni nampak tenang sangat.. maklum lah baru pas dapat susu badan, mesti kenyang kn??
Hope awak akan sentiasa ceria dan gembira macam ni ye.. dont naughty2 tau cayang ummi..

2 comments:

Zura said...

gmbar last nie abis muke ko zie

chugie said...

ra,
yeke?? hehehe.. cumelz cam aku kn ra?

Related Posts with Thumbnails