Fatin's up coming Birthday..

Lilypie

Friday, October 16, 2009

Fatin pun demam..

Ahad lepas mama fatin ada buat open house.. dan paham2 jelah, bila dah namanye open house, sure de macam2 bende makan kan? dan bila de bende makan, banyak lah tangan yang menyuapkan kat mulut si kecik ni.. dek kerana makan yang macam2.. dan secara tiba2... malam tu fatin meragam agak teruk jugak.. gara2 makan banyak, perut die pun meragam lah jugak. Dah lepas sapukan minyak angin dan beri susu sebotol, baru lah fatin senyap..

Ingatkan dah stop setakat tu je.. rupenye tak. Dalam kul 3 pagi, aku rasa badan die panas yg amat dan hidung dah mula bunyi2 macam nak selsema.. sah lah yg si kecik ni demam dan kene flu.. pe lagi, cepat2 kami bagi fatin minum ubat.. pagi tu panas badan die dah kebah, tapi selsema tetap ada.. selamat panas badan die tak berpanjangan.. kalu tak..masak gak aku.

Sepatutnye hari isnin lepas fatin kene cucuk untuk bulan kelima, tapi doktor tak kasi sebab die tak sihat. Masuk hari ni, dah 5 hari fatin kene selsema.. walaupun dah dapatkan rawatan dan beri makan ubat, tapi selsema die tetap ada.. hope fatin cepat sembuh dari selsema dengan cepat..

2 comments:

Zura said...

ala...ciannye...cepat2 sembuh ye...

chugie said...

still demam lg lah untie ra.. lame lak die kene kali ni.. mula tu dh ok, ni datang balik demamnye.. risau aku. waaaaaa

Related Posts with Thumbnails