Fatin's up coming Birthday..

Lilypie

Monday, September 14, 2009

CROCS untuk Fatin..


Yes!




Akhirnye ummi dapat gak lunaskan hajat nak beli kan fatin kasut ini.. ye, CROCS shoes untuk awak.. ummi dah lama plan nak belikan awak kasut ni.. sejak dari awak belum lahir lagi. Hajat di hati nak beli masa ummi sedang pregnant dulu, tapi ayah kata awal sangat.. biar fatin keluar, baru beli.. dan kini, akhirnya ummi dapat juga beli apa yang di hajati.. tapi, kasut ni fatin x boleh pakai lagi, sebab ummi beli saiz yang agak besar.. lagi pun fatin masih kecil nak pakai kasut.. nanti bila dah muat baru awak pakai ye fatin...

2 comments:

Zura said...

comelnye lah kasut tue

chugie said...

secumelz Nur Fatin Adlina hahahha:))

Related Posts with Thumbnails